(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » programok
Programok
aktuális programok        lezárult programok       
Lapozás:   [1]  2

A „REMUSZ” program az Európai Szociális Alap által nyújtott támogatás igénybevételével valósul meg, melynek keretén belül a megváltozott munkaképességű vagy fogyatékkal élő személyek munkavállalását segítjük elő kölcsönös együttműködés alapján, a megmaradt képességek és egészségi állapot figyelembevételével.
Huszonöt tartósan munkanélküli embernek teremtett új esélyt Tokajban az uniós pályázati forrásból megvalósuló Fűzfonó program.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2010. október 4-én, a katasztrófa napján kezdte meg segítő tevékenységét a térségben. A katasztrófa következményeinek felszámolása és az újjáépítés időszakában az érintettek részére mindig az adott pillanatban szükséges támogatást nyújtottuk. A Nemzeti Segélyvonal Alapítvány (NSV) egyik legnagyobb támogatónk volt ebben az időszakban. Az NSV-től kapott 81.000.000,- Ft-os támogatást 2011. november 20-ig maradéktalanul felhasználtuk az alábbi programokra:
Évek óta együttműködünk a Reckitt Benckiser Magyarország Kft-vel, amely több nemzetközileg ismert márka forgalmazója. A Vanish folttisztító a mosogatógépekhez használatos Finish-sel karöltve 2011-ben az anyaotthonokban élőket támogatja. A „Tiszta gondoskodás” akció során kilenc anyaotthon kap új mosó- és mosogatógépeket. Kérjük látogassa meg Facebook oldalunkat, ahol a programhoz kapcsolódó játékkal mosó- és mosogatószereket adományozhat a családoknak.
Legyen végre felelős gazdája a Nyugati téri aluljárónak, kerüljön egy kézbe a tulajdonosi jogok képviselete, a terület üzemeltetése – javasolják az aluljárót jelképesen örökbefogadó szervezetek. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Hajléktalanokért Közalapítvány vezetői szerint a Nyugati téri aluljáró megfelelő rendezése mintát adhat arra is, mit kezdhet egy felelős városi vezetés a hajléktalan emberekkel és a koldusokkal.
    
Tisztelt Pályázók! A „Hálózat a közösségért” program keretein belül beérkezett pályázatokat a Bíráló Bizottság elbírálta. Rendszerünkbe 6845 db pályázat érkezett be, ami a nagy érdeklődést, és az óriási igényt mutatja.
A 2008 októberében kirobbant válság újfajta problémákat vetett felszínre, és ezeket a problémákat nem tudják a jelenlegi szabályozói, szociális és piaci megoldások, szolgáltatók hatékonyan és teljes körűen kezelni.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Tutor Alapítvány 2004 őszén az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium, illetve a Hajléktanokért Közalapítvánnyal közösen indította el a Befogadó Falu programot, hogy az összetartó, lakhatási gondokkal küszködő családok számára valós lehetőséget teremtsen a hajléktalan létből történő kilépésre, az önálló otthon, az önálló életvitel, önálló egzisztencia megteremtésére.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal kapcsolatban sokaknak a ruhaadományok, az élelmiszer-adományok képe villan be, azonban a Jelenlét programban nem erről a feléről ismerhetjük meg a „Máltát”.
2004-ben civil kezdeményezésre, szolgálatunk elindította Monoron a Tabán Integrációs Programot. Egy szegény/roma telepről van szó, amely mellett nem mehettünk el segítség nélkül.

Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
KiadványainkFőszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43