(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Programok » Hálózat a közösségért (A 2009-ben meghirdetett akció lezárult)
Programok
2009.09.23.

Hálózat a közösségért (A 2009-ben meghirdetett akció lezárult)

Tisztelt Pályázók! A „Hálózat a közösségért” program keretein belül beérkezett pályázatokat a Bíráló Bizottság elbírálta. Rendszerünkbe 6845 db pályázat érkezett be, ami a nagy érdeklődést, és az óriási igényt mutatja.
 
A nagy mennyiségű kérelem közül 2852 pályázót tudunk támogatni.
  
Az elbírálás eredményéről minden Pályázót postai úton értesítünk.
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük.
 
 

A Délmagyarországi Áramszolgáltató Zrt. (Démász) - a Magyar Energia Hivatal (MEH) határozata alapján - visszatéríti a 2008. évi, az egyetemes szolgáltatás árrés többletéből származó bevételének meghatározott részét. A MEH módosító határozata alapján a Démász a visszatérítendő összeg 60 százalékát a kormány által létrehozott Krízisalapba fizeti be, míg 40 százalékát a Magyar Vöröskeresztnek és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak juttatja, hogy így a rászoruló lakossági fogyasztókat támogathassa. Megállapodás történt arról, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kizárólag a Csongrád és Békés megyében élő rászorulókat fogja támogatni.
 
A rászorulók támogatásának részleteiről a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Démász megállapodást kötött. A támogatást a rászorulók pályázati úton nyerhetik el.

 
 
 
 
 
  

 
 
 
Azok, akik nem Csongrád és Békés megye területén laknak, itt nézhetik meg, mely szervezeteken keresztül juthatnak támogatáshoz. 


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43