(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Százötven millió forintból folytatódik a hátralékkezelő program
Hírek
2013.12.18.

Százötven millió forintból folytatódik a hátralékkezelő program

Folytatódik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hátralékkezelő programja: az EDF Démász villamosenergia-szolgáltató 2014-re és 2015-re összesen 150 millió forinttal járul hozzá a nehéz helyzetbe jutottak megsegítéséhez. Az erről szóló megállapodást Jean-Noel Reimeringer elnök-vezérigazgató és Kozma Imre atya december 17-én írták alá Budapesten.
 

Az újabb két évre szóló megállapodást a villamosenergia-szolgáltató és a szeretetszolgálat képviselői  Budapesten, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat központjában írták alá.

A program egyik fontos újdonsága, hogy már fogyatékkal élő emberek is pályázhatnak a támogatásra - emelte ki az aláíráskor Győri-Dani Lajos, a Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke.

A hátralékkezelő program az áramszámla rendezésében, a felgyülemlett adóságok csökkentésében segíti a nehéz helyzetben élő családokat.

Győri-Dani Lajos elmondta: ebben az évben 2500 ügyfél adta be pályázatát a programra, közülük 1829-en már megkapták a támogatást, így összesen 46 millió forintnyi hátraléktól szabadulhattak meg. A kedvezményezettek közül 513 magas hátralékkal rendelkező fogyasztónak lehetősége volt egy új részletfizetési konstrukcióban részt venni, 150, korábban már kikapcsolt ügyfél háztartásában pedig újra van áramszolgáltatás.Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43