(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » programok
Programok
aktuális programok        lezárult programok       
Lapozás:   [1]  2

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület „FÉSZEK – Fogyatékkal Élők Szolgáltató és Esélyteremtő Központja, Keszthely” című projektje az Új Széchenyi Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében meghirdetett „Autista és megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának elősegítése” tárgyú pályázatán 65.994.427,-Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. Az elnyert támogatás a projekt teljes elszámolható költségének 100 százaléka.
2012. augusztus 1-én indítottuk útjára, és 2014. január 31-én zárult a TÁMOP- 5.3.3-11/2-2011-0012-es kódszámú „Az utcán élő hajléktalan személyek társadalmi visszailleszkedésének, foglalkoztathatóságának elősegítése, sikeres munkaerő-piaci integrációjának megalapozása” című kiírás keretében nyertes „Útravaló” című pályázati programunk Veszprémben.
Kortárs művészek alkotásaikat ajánlják fel a katasztrófa rászorultjai megsegítésére.
2010 az Európa Parlament határozata értelmében a szegénység és a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem éve. Az ország teljes területéről összegyűjtöttük a gyermekszegény-séggel kapcsolatos legégetőbb problémákat, melyeket az új Országgyűlés megalakulásának napján juttatunk el a képviselőknek.
Idén 60 esztendős az Ofotért. Ebből az alkalomból ingyenes szemvizsgálatot követően szemüveggel látják el azokat, akik anyagi körülményeik miatt kénytelenek lemondani a jó minőségű szemüvegről.
    
Az Douwe Egberts Omnia kávé forgalmazója, a Sara Lee Hungary Zrt. elhatározta, hogy az általunk szervezett találkozásokhoz adományként biztosítja a kávét. Ha valaki megvásárolja a program emblémájával ellátott kávét az üzletekben, két csészényi kávéval segít nekünk megvendégelni pártfogoltjainkat.
A 2009. június 7-ig tartó akció keretében 20 % árengedményt ad azoknak a vásárlóknak a Salamander Hungária Kft., akik jó állapotú, használt cipőt ajánlanak fel a 20 éves Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak.
Az Idősbarát lakásprogram lezárult. 250 millió forintból alakítottuk át idős emberek lakásait országszerte.
A Heim Pál Gyermekkórházban június 8-án vette kezdetét a Reckitt Benckiser céggel, a Vanish termékek forgalmazójával közös programunk.
A Vanish márkájú termékeket forgalmazó Reckitt Benckiser Kft. az elmúlt esztendőben 5 millió forint támogatást nyújtott a budapesti Mosoly utcában megnyitott mosodánk számára, amelyben hajléktalan embereket foglalkoztatunk.

Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
KiadványainkFőszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43