(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Programok » Csészényi gondoskodás akció (Az akció lezárult)
Programok
2009.10.22.

Csészényi gondoskodás akció (Az akció lezárult)

Az Douwe Egberts Omnia kávé forgalmazója, a Sara Lee Hungary Zrt. elhatározta, hogy az általunk szervezett találkozásokhoz adományként biztosítja a kávét. Ha valaki megvásárolja a program emblémájával ellátott kávét az üzletekben, két csészényi kávéval segít nekünk megvendégelni pártfogoltjainkat.
 
Egy jó kávé mellé szívesen ül le az ember beszélgetni. Amikor segítünk valakin, mindig személyesen tesszük. Szervezeti keretek között, de személyesen, munkatársainkon, önkénteseinken keresztül. A találkozások fontos percei életünknek. Az országos hálózatunkhoz tartozó máltai csoportok és intézmények rendszeresen szerveznek összejöveteleket, ahol mindig igyekszünk – ha szerény keretek között is - megvendégelni az általunk támogatott embereket.
 
Az akció nyitó rendezvényét 2009. november 5-én,
tartottuk a városligeti műjégpályán, ahol élőláncos fényüzenettel megalkottuk a Gondoskodás Csészéjét.
 
 
Az Douwe Egberts Omnia kávé forgalmazója, a Sara Lee Hungary Zrt. elhatározta, hogy az általunk szervezett találkozásokhoz adományként biztosítja a kávét. Ha valaki megvásárolja a program emblémájával ellátott kávét az üzletekben, két csészényi kávéval segít nekünk megvendégelni pártfogoltjainkat. Az idősek, fogyatékkal élők, bármilyen „kategóriába” sorolható rászoruló emberek számára a szeretet, a megértés, a hozzáértő segítség a fontos, ezt jól egészíti ki egy forró kávé, egy „Csészényi gondoskodás”.
 
 


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43