(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Közel ötezer pelenka a rászoruló családoknak a SPAR-tól
Hírek
2013.06.07.

Közel ötezer pelenka a rászoruló családoknak a SPAR-tól

A SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésének köszönhetően 2013. június 6-án átadásra került és hamarosan eljut a rászorulókhoz az a közel ötezer darab pelenka, amelyet az élelmiszer-kereskedelmi lánc Facebook oldalán „gyűjtöttek össze” a segítőkész rajongók.
 
További képekért
klikk
(1 kép)

A SPAR Facebook oldalán május 15-én jelent meg az „1 like = 1 pelenka” felhívás, melyre pár nap leforgása alatt 4847 like érkezett, közel kétezren pedig meg is osztották azt saját üzenőfalukon.
Ördög Nóra, az akció házigazdája is követte a like-ok összegyűjtését, videó üzenetében elmondta, nagyon örül annak, hogy majd’ ötezer rajongó támogatta szavazatával ezt a nemes ügyet; a SPAR pedig boldogan tett eleget a kiírásban vállalt kötelességének, hiszen a vállalat kiemelten fontosnak tartja a hátrányos helyzetű gyermekek támogatását.
A 2013. június 6-án a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szatmár utcai Befogadás Háza Zuglói Családok Átmeneti Otthonában átadott közel ötezer darab pelenka segítséget jelent ezen intézmény tizenhat lakrészében élő, otthonukat vesztett családok, valamint a Kelta utcai átmeneti otthonban lakó tíz család számára. Az adomány fennmaradó részével a karitatív szervezet a Budapesten működő hét máltai játszótér rászoruló látogatóit támogatja.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43