(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Gyereknap a Szeretetszolgálatnál
Hírek
2014.05.27.

Gyereknap a Szeretetszolgálatnál

Május utolsó vasárnapján a Máltai Szeretetszolgálat számos intézményében rendeztek gyereknapi programokat. Óbudán ezen a napon egy újabb máltai játszótéren nyílt könyvmegálló, Zuglóban a kerületi gyermekjóléti központtal és a családsegítő szolgálattal és a Vöröskereszt helyi szervezetével tartott közös ünnepet a Szeretetszolgálat, Békásmegyeren pedig videón is megörökítették az eseményeket.
 
További képekért
klikk
(4 kép)

Könyvmegállót adott át Bús Balázs óbudai polgármester a Zemplén Győző utcai máltai játszótéren. A III. kerület több pontján működő könyvmegállókban kihelyezett szekrényből bárki elviheti a neki tetsző könyvet, ha otthagy helyette egy másikat.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza Zuglói Családok Átmeneti Otthona a XIV. kerületi Gyermekjóléti Központtal és Családsegítő Szolgálattal, valamint a Magyar Vöröskereszttel közösen gyereknapot szervezett. A máltai intézmény munkatársai arcfestéssel, sólisztgyurmával, tésztaképpel, szélforgóval, ugrálóvárral, szendvicsekkel, üdítővel készültek.

A békásmegyeri Családok Átmeneti Otthonában szervezett gyereknap eseményeit kisfilmen is megörökítették.Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43