(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Helybe jön a színház
Hírek
2015.05.06.

Helybe jön a színház

Újabb elemmel, a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekeknek szóló esti mesével bővült a Máltai Szeretetszolgálat színházi programja. A Tóth Simon Ferenc programvezető által szervezett előadások a máltai intézmények lakóinak házhoz hozzák az élményt, felkért színészek szabadidejükben az előadást adják ajándékba az ellátottaknak. A hajléktalan szállón és az idősek otthonában szervezett esték után a program újabb eleme a gyerekeknek szóló meseolvasás.
 

Láng Annamária színművéz ezúttal Dés Andrással együtt hozta házhoz az esti mesét a Szatmár utca Családok Átmeneti Otthonába, ahol a gyerekek szüleikkel együtt hallgatták a zenével élővé varázsolt Grimm meséket. A nemrégiben indult meseprogram célja, hogy neves művészek segítségével ingerszegény környezetben élő gyerekeknek vigye házhoz a mesehallgatás élményét.

Ezeken az estéken a szülők is beletanulhatnak a mese olvasásának különböző eszközeibe és módszereibe. A mese után természetesen minden gyerek maga is kipróbálhatta az eddig elérhetetlennek tűnő hangszereket, ami láthatóan hiánypótló élmény volt mindenki számára.

 

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43