(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Együttműködés a Quattro Mobilivel
Hírek
2011.01.20.

Együttműködés a Quattro Mobilivel

Beszámoló a programról A hideg januári napok ellenére sokan már most azt tervezgetik, hogy megunt bútoraik cseréjével miként tudnák otthonaikat még szebbé, kényelmesebbé varázsolni.
 
 

 
A hideg januári napok ellenére sokan már most azt tervezgetik, hogy megunt bútoraik cseréjével miként tudnák otthonaikat még szebbé, kényelmesebbé varázsolni. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSz) és a Quattro Mobili együttműködésében a megfelelő állapotú, de már megunt ülőgarnitúrák jótékony célt szolgálnak majd, hiszen a devecseri és kolontári vörösiszap károsultak otthonait teszik kényelmesebbé. Ennek feltétele, hogy január utolsó 9 napjának egyikén vásárolja meg ülőgarnitúráját, és ehhez 10-15%-os kedvezményt biztosít a Quattro Mobili országos üzlethálózatának valamennyi tagja. Így a felajánlott régi darabok tovább élhetnek a rászoruló családok otthonaiban Devecseren, vagy Kolontáron.
 
Azok, akik most fontolgatják új kanapé vagy ülőgarnitúra vásárlását, döntésükkel nemes célt is szolgálhatnak. A Quattro Mobili budapesti és valamennyi vidéki áruházában 2011. január 21-29. között megvásárolt új ülőgarnitúra vagy kanapé vásárlása esetén gondoskodik arról, hogy a vásárló jó állapotban lévő használt kanapéja, ülőgarnitúrája a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével a vörösiszap-katasztrófa károsultjaihoz jusson el. A használt bútordarab árát beszámítják az újonnan vásárolt árába, így a vevő a 10-15% kedvezmény mellett juthat új kanapéjához.
 
Az új bútordarabot a Quattro Mobili szállítmányozó partnere, a Sprintcamion Zrt. szállítja ki a tulajdonoshoz az ország egész területén. Ekkor kerül sor a régi kanapé vagy ülőgarnitúra elszállítására is. Ezt követően a vörösiszap-károsultak számára felajánlott bútordarabok a Magyar Máltai Szeretetszolgálat központi, budapesti raktárába érkeznek. Az együttműködés keretében összegyűlt, megfelelő állapotú kanapékat folyamatosan szállítják ki a vörösiszap-katasztrófától sújtott Devecser és Kolontár rászoruló családjaihoz.
 


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43