(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » A Máltai Szeretetszolgálatnak is gyűjtenek az Összefogás koncerten
Hírek
2012.02.10.

A Máltai Szeretetszolgálatnak is gyűjtenek az Összefogás koncerten

Február 19-én Budapesten és Győrben is nagyszabású jótékonysági koncertet szerveznek az Összefogás az Államadósság Ellen Alap javára. A délutántól késő estig tartó műsorra jelképesen 2012 forintért lehet belépőt váltani, a tizennégy év alattiaknak azonban nem kell jegyet venniük, tőlük csupán annyit kérnek, hogy egy ajándékot hozzanak magukkal a rászoruló gyermekeknek. Az helyszínen összegyűjtött játékokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlották fel.
 

Neves fellépők közreműködésével rendezik a fővárosban és Győrben azt a mintegy hatórás koncertsorozatot, amellyel országunk államadósságának csökkentéséhez kívánnak hozzájárulni a szervezők - írja  a rendezvényről az infogyor.hu

A koncerthelyszínt, a technikát támogatásként kapják a szervezők és az előadók is ingyen lépnek fel.

A közönség a 2012 forintba kerülő jegyek megvásárlásával segíthet, hiszen a jegybevétel - a technikai költségek levonása után - az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül. A tizennégy év alatti látogatók számára a koncert ingyenes. Őket arra kérik, hogy hozzanak magukkal egy ajándékot, amit eljuttathatnak a rászorulóknak. Az összegyűlt játékokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el a legszegényebb családok gyermekeinek.

Az Összefogás Koncert részletes programja ide kattintva olvasható.

 







Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék




Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43