(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Programok » Tiszta gondoskodás program
Programok
2011.08.14.

Tiszta gondoskodás program

Évek óta együttműködünk a Reckitt Benckiser Magyarország Kft-vel, amely több nemzetközileg ismert márka forgalmazója. A Vanish folttisztító a mosogatógépekhez használatos Finish-sel karöltve 2011-ben az anyaotthonokban élőket támogatja. A „Tiszta gondoskodás” akció során kilenc anyaotthon kap új mosó- és mosogatógépeket. Kérjük látogassa meg Facebook oldalunkat, ahol a programhoz kapcsolódó játékkal mosó- és mosogatószereket adományozhat a családoknak.
 
További képekért
klikk
(10 kép)

A „Tiszta gondoskodás” jótékonysági akció során országszerte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével tizenkét anyaotthon kap új mosó- és mosogatógépeket. Az adományozott háztartási gépekkel szeretnénk segíteni az anyaotthonokban élő édesanyák és gyermekeik hétköznapjait, hogy a házimunka mellett több idejük legyen egymásra.


A Vanish és a Finish továbbiakban mosó- és mosogatószereket is felajánl az anyaotthonoknak. Ahhoz hogy minél több adomány gyűljön össze kérjük, látogassa meg a Facebook oldalunkat, és játsszon a Tiszta gondoskodás kampányhoz kapcsolódó játékkal: http://www.facebook.com/maltai.szeretetszolgalat - keresse a Játszva támogass! - linket a bal oldali menüsorban.
 

Az alábbiakban felsorolt intézmények részesülnek a támogatásban (az Önökében is, ha játszanak velünk!):

A jótékonysági akcióban részvevő otthonok:
• Szt. Cirill és Method Alapítvány Gyermekek- és Családok Átmeneti Otthona – Győr
• Tiszavasvári Többcélú Kistérségi Társulás Tiszavasvári Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ Családok Átmeneti Otthon - Tiszavasvári
• Egri Kistérség Többcélú Társulása Családok Átmeneti Otthona - Eger
• Református Átmeneti Anyaotthon - Viss
• Magyar Máltai Szeretetszolgálat Családok Átmeneti Otthona - Budapest
• Jó Pásztor Anyaotthon - Budapest
• Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza Családok Átmeneti Otthona - Esztergom
• Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézmény Családok átmeneti Otthona - Szeged
• Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza Családok Átmeneti Otthona- Kecskemét
 

A galériában látható fotók Szegeden készültek, a mosó- és mosogatógépek átadásakor, mely alkalommal játszóházat szerveztünk az ott élő gyermekeknek.

A program a Reckitt Benckiser Magyarország Kft. támogatásával, a Well Reklámügynökség közreműködésével jött létre, mindkét vállalkozás a Magyar Máltai Szeretetszolgálat partnere.


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43