(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » A segítőket segítették 2013 adventjén
Hírek
2013.12.21.

A segítőket segítették 2013 adventjén

Összeállításunkban azoknak a támogatóinknak szeretnénk köszönetet mondani, akik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat akcióinak lebonyolításához nyújtottak segítséget, vagy az adventi időszakban megvalósult programokhoz adtak támogatást.

Dobozok a Dunapacktól

A Dunapack és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat között új együttműködési megállapodás jött létre. A Dunapack közel 10.000 db kartondobozt adott át a karitatív szervezetnek. Ezt a nagy mennyiségű csomagolóanyagot a december 16. és 21. között lebonyolított Adni öröm! akció során használta fel a karitatív szervezet. A karácsonyi gyűjtőakció során száz tonnát meghaladó élelmiszert kellett "megmozgatni", az adománozóktól a megajándékozottakhoz eljuttatni. Ehhez nyújtott nélkülözhetetlen segítséget a Dunapack.

Élelmiszer a Burger Kingtől

A Burger King Magyarország és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat között elindult egy együttműködés, melynek keretében a Burger King élelmiszerrel támogatja az  intézményeit. Ennek első lépéseként most Advent alkalmával szállított a Burger King jelentősebb mennyiségű élelmiszert.

 

Kozmetikumok az Ilcsitől

Az Magyar Máltai Szeretetszolgálat három idősek otthonai számára adományozott az Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft. ajándékokat az otthonok lakói számára.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43