Hírek
2013.12.21.

A segítőket segítették 2013 adventjén

Összeállításunkban azoknak a támogatóinknak szeretnénk köszönetet mondani, akik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat akcióinak lebonyolításához nyújtottak segítséget, vagy az adventi időszakban megvalósult programokhoz adtak támogatást.

Dobozok a Dunapacktól

A Dunapack és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat között új együttműködési megállapodás jött létre. A Dunapack közel 10.000 db kartondobozt adott át a karitatív szervezetnek. Ezt a nagy mennyiségű csomagolóanyagot a december 16. és 21. között lebonyolított Adni öröm! akció során használta fel a karitatív szervezet. A karácsonyi gyűjtőakció során száz tonnát meghaladó élelmiszert kellett "megmozgatni", az adománozóktól a megajándékozottakhoz eljuttatni. Ehhez nyújtott nélkülözhetetlen segítséget a Dunapack.

Élelmiszer a Burger Kingtől

A Burger King Magyarország és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat között elindult egy együttműködés, melynek keretében a Burger King élelmiszerrel támogatja az  intézményeit. Ennek első lépéseként most Advent alkalmával szállított a Burger King jelentősebb mennyiségű élelmiszert.

 

Kozmetikumok az Ilcsitől

Az Magyar Máltai Szeretetszolgálat három idősek otthonai számára adományozott az Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft. ajándékokat az otthonok lakói számára.
 

PDF | nyomtatás | oldal teteje