(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Új jótékonysági célok a Kerekítsd fel! programban
Hírek
2016.02.26.

Új jótékonysági célok a Kerekítsd fel! programban

Új kampányokkal folytatódik a Kerekítsd fel! online adományozási program. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és öt internetes áruház együttműködésével elindított rendszerben újabb jótékonysági célokra ajánlhatjuk fel online vásárlásunk borravalóját.
 

Lezárult a Kerekítsd fel! adományozási rendszer első kampányidőszaka. A Máltai Szeretetszolgálat által hazánkban elsőként bevezetett adakozási forma lehetővé teszi, hogy az internetes vásárlás végösszegét felkerekítve a „borravalót” célzottan ajánlhassák fel a felhasználók. Az elsőként lezárt, a GRoby online szupermarkettel közös gyűjtőakció eredményeként több száz hajléktalan ember számára osztottak meleg ételt a Szeretetszolgálat Batthyány téri központjában február 19-én és 20-án.

A 20-50 forintos adományokból fél év alatt 458 439 Ft forint gyűlt össze rászorulók ételosztásának megszervezésére, 894 515 Ft a mozgó orvosi rendelő fejlesztésére az ebolt.hu-n, és több mint 750 000 Ft-ot ajánlottak fel sporteszközök és játékok vásárlására a Családok Átmeneti Otthonában élő gyerekek számára az egészségbolt.hu felhasználói. A júniusban záruló „A kultúra mindenkié” kampányban az adományozók ahhoz nyújthatnak támogatást a jegy.hu felületén vásárolva, hogy a kulturális programok a rászoruló emberek számára is elérhetővé váljanak.

Februárban több új karitatív célra hirdetett meg gyűjtést a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a Kerekítsd fel! adományozási rendszerben. A GRoby és a Bijo Szakáruház felületein a 2016-os mozgássérült tábor megszervezésére, az ebolt.hu oldalon pedig a mozgó tüdőszűrő buszon végzett vizsgálatok és az utógondozás támogatására adományozhatnak. A kerekítés során felajánlott összegeket az online kereskedőházak elkülönítve gyűjtik, az adomány gyarapodása pedig folyamatosan nyomon követhető az interneten, a kerekitsdfel.hu oldalon.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43