(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » 1350
1350

Adományozzunk könyvtárat!


Adományozzunk könyvtárat! A 1350-es adományvonal hívásával 250 forinttal ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy a tarnabodi máltai iskola gyermekeit az olvasás örömével megajándékozzuk. Segítsünk együtt, hívja a 1350-et!

Egy szoba könyv nélkül olyan, mint a test lélek nélkül.

A Tarnabodon működő Máltai Általános Iskola könyvtár nélkül épp olyan, mint a Cicero híres mondásában említett szoba. A Szeretetszolgálat iskolájában az összes tanuló halmozottan hátrányos helyzetű, ami többek között azt jelenti, hogy a legtöbb családnak otthon sincsenek könyvei. Nyolc osztályban százhúsz gyermek várja, hogy felfedezhesse az olvasás örömét. A könyvtárszoba már elkészült, most az üres polcok feltöltéséhez kéri segítségüket Pisti, Erika, Zoli, és a többi társuk a Máltai Szeretetszolgálat adományvonalán keresztül. Hívja a 1350-es adományvonalat, ezzel 250 forinttal segíti a tarnabodi iskolai könyvtár megteremtését.

 

 


 

(Korábbi gyűjtéseink)

A 1350-es hívószám a Magyar Máltai Szeretetszolgálat adományvonala. Segítség egyszerűen és gyorsan.

A 1350-es adományvonal hívásával 250 forinttal támogatja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat programjait. Jelenleg a kárpátaljai nélkülözöző családoknak gyűjtünk.

Az adományok kiosztásáról itt olvashat, a kárpátaljai segélyakcióról készült kisfilmet itt nézheti meg.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Magyarország egyik legnagyobb karitatív szervezete, amely évente több százezer embernek nyújt segítséget. Mindennapos tevékenysége során ételt és ruhát oszt a rászorulóknak, szállást ad a fedél nélkülieknek, ügyet intéz az arra képtelenek helyett. Programjai súlyos társadalmi kérdésekre keresnek gyakorlatias válaszokat. Küldetésének része a társadalom megszólítása, az emberek bevonása a segítő programokba.

A Máltai Szeretetszolgálatnál folyó munkáról bővebben az alábbi linkeken olvashat:

Szolgáltatásaink, intézményeink
Programjaink
Jelenlét Program
Szimfónia Program
Látás Ajándékba!

Technikai információk
• A 1350-es szám hívható a Magyar Telekom, Invitel, UPC, DIGI vezetékes vonalairól és a mobilszolgáltatók hálózatairól: T-mobile, Vodafone, Telenor.
• Minden, a 1350-es telefonszámra indított hívással vagy elküldött SMS-sel 250 Ft-tal támogatja a Szeretetszolgálat programjait.
• SMS küldése esetén szöveg nélkül vagy tetszőleges szöveggel is működik az adományozás.
• A hívószám 0-24 órában bármikor hívható, akár többször is.
• Külföldről nem hívható a szám, ebben az esetben kérjük találjon más módot adománya eljuttatására.

Kérdés esetén itt kap segítséget vagy bővebb tájékoztatást:
E-mail: hirek@maltai.hu
Telefon: +361 391 4733; +361 391 4700

Az előző, 2015. február 27-étől  április 12-ig tartó - ugyancsak a kárpátaljai családok megsegítésére hirdetett kampány során – a 1350-es számra befutó adományokból 8 739 285 Ft gyűlt össze.


Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
Kiadványaink
Címkék
1350  
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43