(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Elérhetőségeink » Diszpécser szolgálat
Diszpécserszolgálat

A Máltai Diszpécserszolgálat csak a budai területet látja el, krízisidőszakban (november 1-március 31 között) a 338-41-86-os telefonszámon a 2-es gomb megnyomásával lehet krízishelyzetet bejelnteni. Nem krízis időszakban (április 1-október 31 között) a 338-41-86-os telefonszámon az 1-es gomb megnyomásával lehet bejelentést tenni.

Kérjük, hívja ezt a telefonszámot:


• ha életveszély, vagy annak gyanúja áll fenn (nedves ruházat, földön fekvés takaró, karton, vagy polifoam nélkül, kihűlés, fagyás, kiszáradás)
• ha az utcán lévő hajléktalan ember segítséget kér, de Ön nem tudja, milyen segítségre volna szüksége
• ha a környezetében élő hajléktalan ember szokásaitól eltérően viselkedik (nem kelt fel a megszokott időben, vagy egész nap fekszik)!


Kérjük, tájékoztassa munkatársunkat az alábbiakról:


• pontos cím, vagy a helyszín megközelíthetősége
• mit látott, tapasztalt a hajléktalan embernél (földön fekszik, nem a megszokott módon viselkedik, erős fájdalomra panaszkodik, stb.)
• az otthontalan ember neme, körülbelüli életkora, ha tudomása van róla, neve
• milyen segítségre van szükség
• amennyiben a helyszínen tud maradni, vagy vállalja, hogy a helyszín felkutatásában további információkat ad munkatársaink számára, az Ön neve és telefonszáma (szükség lehet a segítségére, ha nehezen találjuk meg a helyszínt)
Kérjük, várjon a diszpécser kérdéseire, melyek fontosak az információk pontosítása miatt! Ügyeletesünk a kapott információ alapján eldönti, hogy melyek a legfontosabb lépések. Eszméletlen, vagy sérült emberhez minden esetben azonnal mentőt küldünk. A sürgős esetekhez a Krízisautó azonnal kiszáll, a kevésbé sürgősekhez az utcai gondozó szolgálatok ügyeleti időben mennek ki.
 


Irányítószám: 1011
Város: Budapest
Cím: Bem rkp 28.
Telefonszám: 06 1 338-41-86/2-es gomb
Intézményvezető: Tóth István
E-mail: diszpecser (kukac) maltai.hu
Nyitvatartás: November 1.-március 31 között: 8.00-2.00, április 1-október 31 között: 8.00-22.00

Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
KiadványainkFőszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43