(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Elérhetőségeink » Játszótér - Miskolc
Játszótér - Miskolc

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat megalakulása óta foglalkozik a gyermekek, családjaik és az ifjúság problémáival. A Magyarország nagyobb városaiban útjára indított „Játszva megelőzni” program kiemelten a panel-negyedekben élő hátrányos helyzetű családok gyerekei számára kíván prevenciós jelleggel a játék és a szabadidő tartalmas eltöltésén keresztül védettséget nyújtani.
A program küldetése, hogy a köznapi értelemben vett játszóterek helyett a gyermekjóléti ellátás speciális formáját alakítsa ki, és a hátrányos helyzetű gyermekek élethelyzetében a játék eszközeivel nyújtson segítséget.

Az Észak-Magyarországi régióban Miskolcon 2001. május 25-én nyitotta meg kapuit a gyerekek előtt. Az Avasi lakótelepen rengeteg hátrányos helyzetű család él, akiknek gyermekei a játszótér rendszeres látogatói.
Rendszeres programok szervezésével igyekszünk a szabadidő hasznos eltöltéséhez segítséget nyújtani. Ilyen programok a kézműves foglalkozások, egészséges életmódhoz kapcsolódóan játékos tesztek, kvízek, jeles napok, ünnepek.
Emellett a rászoruló családok részére adományokat biztosítunk, és a problémáikat meghallgatjuk, illetve tanácsot és segítséget nyújtunk.


Irányítószám: 3535
Város: Miskolc
Cím: Avasi lakótelep
Telefonszám: 46/431-400
Intézményvezető: Nagy Zsuzsanna

Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
Kiadványaink
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43