(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Elérhetőségeink » Támogató Szolgálat - Dunaföldvár
Támogató Szolgálat - Dunaföldvár

Szolgálatunk célja:

A szolgálat azoknak a vele született, vagy szerzett, súlyos fogyatékosságban szenvedő embereknek és hozzátartozóiknak kíván segítséget nyújtani, akik Dunaföldvár, Madocsa és Bölcske településein  élnek, és a szolgáltatást igénybe kívánják venni.

 

Személyi segítés:

-hivatali ügyintézéseken való  eljárás

-egészségügyi és szociális szolgáltatások igénybevétele

-gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök beszerzése

-bevásárlásban

-mozgatásban, járásban való gyakoroltatásban

-különböző intézményekbe való eljuttatásban

 

A fogyatékkal élőt érintő kérdésekben információt tudunk nyújtani folyamatosan bővülő és frissített adatbázisunkból. A közszolgáltatásokhoz, valamint az egészségügyi, szociális, kulturális és egyéb szolgáltatásokhoz való hozzáférés segítése érdekében kilencszemélyes mikrobuszunk végzi a szállítást. Munkatársaink - szükség esetén - ügyfeleink megbízása alapján eljárnak a szociális ügyek intézésében. Rendelkezésünkre állnak a támogatási formák igénylőlapjai. Az ügyintézésbe képességeinek megfelelően bevonjuk ügyfelünket is, segítve abban, hogy minél önállóbban intézhesse ügyeit. Elősegítjük a társadalmi beilleszkedést megvalósítható szolgálatokhoz való hozzájutást felmérjük a szükségleteket, személyre szabott, egyéni gondozási tervet készítünk. Az ügyfelek igénye szerint életvezetési tanácsadás, egyéni esetkezelés is megvalósulhat.


Irányítószám: 7020
Város: Dunaföldvár
Cím: Duna u. 13.
Telefonszám: 75/341-245
Intézményvezető: Lipták Tamás
Számlaszám: 11784009-20200855
Fax: 75/341-245
E-mail: dunafoldvar (kukac) maltai.hu
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:00

Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
Kiadványaink
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43