(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Elérhetőségeink » Csilla von Boeselager Gondviselés Háza Támogató Szolgálat és Idősek Napközi Otthona - Tata
Idősek Napközi Otthona - Tata
 
A Napközi Otthon 2002-ben kezdte meg működését egy az e célra hatalmas összefogással épült zöldövezeti házban.
 
Ma 30 tatai idős ember tölti itt napjai egy részét. Az idősek itt kellemes környezetben, társaságban, barátok közt élik mindennapjaikat, segítik egymás életét, megosztják egymással örömeiket és gondjaikat.
 
Az intézmény törekszik segítséget nyújtani az idősek életvezetési problémái megoldásában: információkat ad egészségügyi, szociális, szervezési és egyéb kérdésekben; figyelemmel kíséri a gondozottak mindennapjait.
 
A szabadidő eltöltéséhez az Otthon változatos lehetőségeket kínál: egészségügyi, irodalmi és egyéb kulturális és ismeretterjesztő előadásokat, programokat rendszeresen, évente több alkalommal pedig kirándulásokat szervez. A napi rendszeres program része a torna.
 
A hitélet gyakorlására is lehetőséget biztosítunk: naponta közösen imádkozunk, közös miselátogatásokat szervezünk, az egyházi ünnepeket együtt ünnepeljük.
 

Az intézmény integráltan működik a támogató szolgálattal 2012. június 11-től Magyar Máltai Szeretetszolgálat Csilla von Boeselager Gondviselés Háza Támogató Szolgálat és Idősek Napköziotthona néven.


Irányítószám: 2890
Város: Tata
Cím: Vasút út 64.
Intézményvezető: Tóth Balázs Gergelyné Hubik Mónika
E-mail: hubik.monika (kukac) maltai.hu
Nyitvatartás: Hétfő-péntek: 8:00-14:00

Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
Kiadványaink
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43