(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Elérhetőségeink » Esztergom
Esztergom

Csoportunk rendszeres tevékenységei:

  • Adomány fogadás és osztás: hétköznaponként folyamatosan fogadjuk az adományokat, amivel éves szinten több száz főt segítünk. Kérjük, hogy ha még használható takaróval, kerekesszékkel, mankóval rendelkezik jutassa el hozzánk. Minden évben részt veszünk az MMSZ országos „Adni öröm!” adománygyűjtő akciójában. Ennek keretében több száz élelmiszercsomagot tudunk karácsony előtt átadni a rászorulók részére. Szenteste ünnepi vacsorával és ajándékcsomaggal vendégeljük meg a magányos rászorulókat.
  • Gyógyászati segédeszköz kölcsönzés: gyógyászati segédeszközök, otthonápolást segítő eszközök és kórházi ágyak ingyenes kölcsönzése.
  • Klubfoglalkozások: fogyatékkal és betegségekkel küzdők csoportjai részére helyszínt és ügyeletet biztosítunk (heti rendszerességgel lévő alkalmak): heti 10-20 fő. /Siketek Klubja, SM Klubja, Mozgássérült Klub/
  • Katasztrófavédelmi tevékenység: a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal kötött együttműködési megállapodás alapján szükség szerint részt vállalunk a katasztrófavédelmi, karitatív feladatokban.

Kapcsolatok:
Nagyon örülünk, hogy az adománygyűjtő akcióinkba sok fiatal középiskolás vesz részt minden évben. Önkénteseink jelenléte folyamatosnak mondható, bekapcsolódnak az intézményeink napi munkájába és az egyéb akciókban is részt vesznek.
Folyamatos kapcsolatban vagyunk a németországi Ehingen testvérvárosunk máltai csoportjával, minden évben jelentős támogatással segítik karitatív tevékenységünket.
A Gondviselés Háza nyitvatartási idejében (Hétfő-péntek 8:00-16:00) várjuk a hozzánk forduló érdeklődőket, ügyfeleket.
Részletesebb tájékoztatás kérhető a Szolgálat elérhetőségein.


Irányítószám: 2500
Város: Esztergom
Cím: Kossuth Lajos utca 42.; Levelezési cím: 2501 Esztergom, Pf.:36.
Telefonszám: Tel.:33/412-614, 33/311-418
Csoportvezető: Martin Dániel
E-mail: martin.daniel (kukac) maltai.hu; maltai.esztergom (kukac) invitel.hu
Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig: 8.00 - 16.00

Napi evangélium Vasárnapi prédikáció Segíteni szeretnék! Hírek Hitel-S Program Hálózat a közösségért Pályázatok Hírlevél Online adományozás Betegszállítás Sajtószoba
Közlemények
Lapszemle
Kiadványaink
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43