(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Jótékonysági Gálaest
Hírek
2011.02.22.

Jótékonysági Gálaest

Tisztelt Hölgyem/Uram! Ön is, én is ülünk a megszokott, szépen berendezett életünkben családunk körében, tárgyainkat, értékeinket biztonságban tudjuk, van hol laknunk, van munkánk, gondoskodni tudunk szeretteinkről.
 
 
Tisztelt Hölgyem/Uram!
 
Ön is, én is ülünk a megszokott, szépen berendezett életünkben családunk körében, tárgyainkat, értékeinket biztonságban tudjuk, van hol laknunk, van munkánk, gondoskodni tudunk szeretteinkről. Szerencsések vagyunk. Tudjuk, halljuk, hogy sok százezer embertársunk életét, hosszú évek alatt nehezen gyűjtött javait órák alatt döntötte romba a természet. A települések helyreállítása országos nagyságrendű ügy, de azt gondolom, mindannyiunkban felmerült a kérdés: az együttérzésen és sajnálaton túl mit tehetek én, a szerencsés, a bajbajutott emberek életének könnyítésére.
Az Operaház művészei és munkatársai egy emberként támogatták törekvésünket, hogy 2011-ben a Nemzet Dalszínháza teret adjon a jószándékú adományozásnak és az összefogás, a szolidaritás ünnepének adjon otthont. Ezért JÓTÉKONYSÁGI GÁLAESTET rendezünk, ahol a nemes ügy érdekében honorárium elfogadása nélkül lépnek színpadra az est nemzetközi hírű magyar művészei: Tokody Ilona, Rost Andrea, Komlósi Ildikó, Lukács Gyöngyi, Bogányi Gergely és Banda Ádám.
Közös célunkat akkor leszünk képesek sikerre vinni, ha olyan személyiségeket tudunk megnyerni, mint Ön. Az adományozás személyenként 50.000 forint értékű jegyek vásárlásával történik, a befolyt összeget az e célra létrehozott Alapítvány kezeli és juttatja el a rászorultaknak. Kérem Önt, hogy tisztelje meg jelenlétével a gálát, a jegy (jegyek) megvásárlását tekintse gesztusnak, adománynak a társadalmi felelősségvállalás jegyében. Szeretnénk, ha azt a lehetőséget is meglátná ebben, hogy munkatársait, partnereit meghívva őket is a jótékony adományozás részesévé teheti, amellett hogy egy nagyszerű programot, találkozásokat kínáló klasszikus Jótékonysági Gálaest programját is élvezhetik. A gálaest fővédnökének Dr. Schmitt Pált, a Magyar Köztársaság Elnökét, díszvendégének Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Urat, az Európai Unió Tanácsának elnökét kértük föl, akik megtisztelő jelenlétükkel támogatják céljainkat.
A Gálaest időpontja: 2011. március 5-e, 19.00 óra a Magyar Állami Operaházban. Amennyiben megadja munkatársa elérhetőségét, közvetlenül is felvesszük vele a kapcsolatot.
Remélem, hogy a Gálaest alkalmával lehetőségünk lesz arra, hogy személyesen is megköszönjük támogatását!
 
Budapest, 2011. február 10.
 
őszinte tisztelettel és köszönettel:
 
Mozsár István
Ügyvezető igazgató
Külkey László
Operabarát Alapítvány Budapest
Örökös tiszteletbeli elnök
Horváth Ádám
Miniszteri biztos
 


Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43