(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » A miskolci csoportvezető kitüntetése
Hírek
2012.07.04.

A miskolci csoportvezető kitüntetése

Semmelweis Ignác születésének 194.évfordulója alkalmából az egészségügy területén kiemelkedő teljesítményt nyújtói dolgozók munkáját kitüntetésekkel ismerték el. Balog Zoltán miniszter Semmelweis Díjat adományozott Csiba Gábornak, a BAZ Megyei Kórház igazgatójának (a miskolci máltai csoport vezetőjének) Borsod-Abaúj-Zemplén Megye betegellátásának kiemelkedően eredményes megszervezéséért és fejlesztéséért, valamint a megyei kórházban a lelkigondozói tevékenység meghonosításáért. Gratulálunk!
 

Semmelweis Ignác születésének évfordulója hosszú évek óta hagyományosan az egészségügyben áldozatos és elengedhetetlen munkát vállalók napja. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma e különleges nap alkalmából kitüntetéseket adományozott az egészségügy területén végzett kiemelkedő munka elismeréseként. A rendezvényen részt vett Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter, Dr. Réthelyi Miklós, volt nemzetierőforrás-miniszter, Dr. Kovács József, az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának elnöke, Dr. Jávor András közigazgatási államtitkár, Dr. Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár és Dr. Páva Hanna helyettes államtitkár.

Az EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkársága különösen fontosnak tartja, hogy díjazza és értékelje azok teljesítményét, akik még ebben a rendkívül nehéz anyagi helyzetben is aktívan tesznek Magyarország egészségügyéért, és azért, hogy a betegek a lehető legjobb ellátáshoz juthassanak.
Semmelweis Ignác születésének 194. évfordulója alkalmából Balog Zoltán miniszter SEMMELWEIS-DÍJAT adományozott Borsod-Abaúj-Zemplén Megye betegellátásának kiemelkedően eredményes megszervezéséért és fejlesztéséért, valamint a megyei kórházban a lelkigondozói tevékenység meghonosításáért Dr. Csiba Gábornak, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház főigazgató főorvosának.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43