(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Húsvéti ajándék a szálló lakóinak
Hírek
2012.04.04.

Húsvéti ajándék a szálló lakóinak

A veszprémi Petőfi Színház vezetése negyedik alkalommal látta vendégül a Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Házának lakóit. A szállón élő emberek ezúttal - húsvéti ajándékként - a Csíksomlyói magyar passiót nézhették meg az Evangélium Színház és a Forrás Színház közös előadásában. Az eseményről Palkovits János szociális munkás küldött beszámolót.
 

Március 29-én negyedik alkalommal részesülhettünk abban a kiváltságban (a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Befogadás Háza Rehabilitációs Otthona részéről), hogy a Veszprémi Petőfi Színház vendégei lehettünk. A színház húsvéti ajándékaként huszonöten tekinthettük meg a Csíksomlyói magyar passiót az Evangélium Színház és a Forrás Színház közös előadásában.

Kishitűségem miatti kezdeti szorongásom, – hogy vajon megérint-e valamennyiünket a történet –  már a színészek bevonulásával alábbhagyott. Az előadáson egy csodálatosan feldolgozott és megkapóan egyszerűen színre vitt remekművet láthattunk.

A passió vagy szenvedés, valamint a hajléktalanság vagy kiilleszkedés, hordoznak magukban párhuzamosságot, még ha más tőről fakadnak is. Erről nagyszerű beszélgetést folytattunk az előadás után.

Köszönjük, hogy ott lehettünk, és részesei lehettünk a passiójátéknak.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43