(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Kézilabda meccset néztek a szálló lakói
Hírek
2012.03.09.

Kézilabda meccset néztek a szálló lakói

A veszprémi Arénában rendezett kézilabda mérkőzést a helyszínen nézhette és izgulhatta végig városi hajléktalanszálló néhány lakója március 6-án. Élményeiket az ő nevükben is Palkovits János szociális munkás öntötte szavakba.
 

A sport az élet része. A sport szeretete, akár csak közvetve is, közelebb visz az élethez, azon keresztül egymáshoz, a közösséghez, a társadalom egészéhez. Ilyen élményben részesülhettünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat veszprémi Befogadás Házában működő rehabilitációs otthon kilenc szerencsés kiválasztottjaként, a Veszprémi Aréna Sport- és Rendezvénycsarnok, valamint Göttlinger László cégvezető jóvoltábólmárcius hatodikán.

Mindannyian először jártunk a sportcsarnokban, s az Aréna, már a maga épített környezetével is nagy hatással volt ránk. A játék izgalma, a nézők hangulata tovább fokozta jókedvünket és belefeledkezve a szurkolás hangulatába, felejtettünk bút és bánatot. Jókedvvel, egymáshoz kicsit máris közelebb kerülve álltunk fel a mérkőzés végeztével, remélve, hogy ez a közeledés tovább fog folytatódni mindannyiunkban a sport, a küzdelem és a társadalomhoz való tartozás érzésében is. Hálásan köszönjük!
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43