Hírek
2012.03.09.

Kézilabda meccset néztek a szálló lakói

A veszprémi Arénában rendezett kézilabda mérkőzést a helyszínen nézhette és izgulhatta végig városi hajléktalanszálló néhány lakója március 6-án. Élményeiket az ő nevükben is Palkovits János szociális munkás öntötte szavakba.

A sport az élet része. A sport szeretete, akár csak közvetve is, közelebb visz az élethez, azon keresztül egymáshoz, a közösséghez, a társadalom egészéhez. Ilyen élményben részesülhettünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat veszprémi Befogadás Házában működő rehabilitációs otthon kilenc szerencsés kiválasztottjaként, a Veszprémi Aréna Sport- és Rendezvénycsarnok, valamint Göttlinger László cégvezető jóvoltábólmárcius hatodikán.

Mindannyian először jártunk a sportcsarnokban, s az Aréna, már a maga épített környezetével is nagy hatással volt ránk. A játék izgalma, a nézők hangulata tovább fokozta jókedvünket és belefeledkezve a szurkolás hangulatába, felejtettünk bút és bánatot. Jókedvvel, egymáshoz kicsit máris közelebb kerülve álltunk fel a mérkőzés végeztével, remélve, hogy ez a közeledés tovább fog folytatódni mindannyiunkban a sport, a küzdelem és a társadalomhoz való tartozás érzésében is. Hálásan köszönjük!
 

PDF | nyomtatás | oldal teteje