(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » A nyugdíjas kórus fellépése
Hírek
2011.10.28.

A nyugdíjas kórus fellépése

A Máltai Szeretetszolgálat miskolci ápolási otthonában az idősek hónapja alkalmából rendezett ünnepségen lépett fel a kistokaji Ezüstíd Nyugdíjas Klub kórusa. Az eseményről Bertókné Skarbik Tímea, az ápolási otthon önkénteseinek vezetője küldött képes beszámolót.
 
További képekért
klikk
(5 kép)

A miskolci Máltai Ápolási Otthonban újra köszöntöttük a bentlakó betegeket az Idősek Hónapja alkalmából. Ezúttal Kistokaj község Ezüstfény Nyugdíjas Klubjának kórusa érkezett meghívásunkra, akik kis népdal csokorral készültek, valamint karvezetőjük - Tóth Erika énekelt operett részleteket.

Az ünnepség létrejöttét Kistokaj polgármestere, Kupainé Ambrus Gyöngyi tette lehetővé, támogató segítségével. Időseink köszöntéséhez ajándékkal is hozzájárultak, különböző gyümölcsöket adtak át számukra. Polgármester asszony köszöntő szavaiban az időskor erényeit, bölcsességét méltatta.

Intézményünk vezetője, Brahó Zsuzsanna külön köszönetet mondott a színvonalas műsorért és az ajándékokért. Bízva a jövőbeni együttműködésben, kis beszélgetés, vendéglátás után búcsúztunk el a vendégektől.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43