(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Máltai dolgozók elismerése
Hírek
2013.11.27.

Máltai dolgozók elismerése

Németh Rita, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régió Gondviselés Háza Fogyatékosok Napközi Otthona Győr vezetője Győr-Moson-Sopron megye Szolgálatáért Díjat kapott. A kitüntetéssel több éve végzett áldozatos munkáját ismerték el. Szegeden a hajléktalanellátó központ vezető ápolója Bényi Jenőné vehetett át elismerő oklevelet a város polgármesterétől a szociális munka napjának alkalmából szervezett ünnepségen.
 
További képekért
klikk
(8 kép)

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régió Gondviselés Háza Fogyatékosok Napközi Otthona Győr vezetője, Németh Rita Győr-Moson-Sopron megye Szolgálatáért Díjat kapott szociális ágazatban. A díjjal több éve végzett áldozatos munkáját ismerték el.

Botka László, Szeged Megyei Jogú Város polgármestere a város címerével ellátott aranygyűrűvel és díszoklevéllel köszönte meg a szegdei intézményekben dolgozó munkatársak legkiválóbbjainak az egyénekért, családokért és a közösségekért végzett áldozatos munkáját a Szociális Munka Napja alkalmából. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza Szegedi Hajléktalanellátó Központ Egészségügyi Centrumának vezető ápolója, Bényi Jenőné elismerő oklevelet vehetett át egészségügyi és szociális gondozói területen végzett magas színvonalú szakmai és önkéntes segítő tevékenységéért.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a szociális munka napja alkalmából a fővárosi önkormányzat Budapestért díjjal tüntette ki Morva Emília Közép-Magyarországi Régióvezetőt , a Komáromi Önkormányzat pedig Salkaházi Sára díjjal ismerte el Szalai Gabriella intézményvezető munkáját.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Győr   Szeged  
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43