(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Buszbaleset után a Szeretetszolgálat gondoskodik az utasokról
Hírek
2013.04.26.

Buszbaleset után a Szeretetszolgálat gondoskodik az utasokról

Árokba hajtott egy macedón utasokat szállító busz az M1-es autópályán április 26-ra virradó éjszaka. A járművön huszonöt utas és három vezető tartózkodott, a mentők valamennyiüket kórházba vitték, a tömeges baleset helyszínéről beszállított embereket a tatabányai és a győri kórházak fogadták. Az utasok többségét ellátás és kivizsgálás után a kórházak elbocsátották, elhelyezésükhöz a Máltai Szeretetszolgálattól kért segítséget a katasztrófavédelem.
 

 

A Kisalfold.hu honlap fényképén látható baleset után a katasztrófavédelem megyei szervezete értesítette a Máltai Szeretetszolgálatot, amely rögtön a baleset sérültjeinek a segítségére sietett: a győri és tatabányai kórházakból folyamatosan szállítják a bajbajutottakat a  Szeretetszolgálat győri Gondviselés Házába - tájékoztatta honlapunkat Báthy Györgyi régiótitkár. A fogyatékos embereket ellátó napközi otthonban mindaddig gondoskodnak róluk, amíg helyzetük megnyugtatóan nem rendeződik.

Macedónia nagykövete levélben köszönte a Máltai Szeretetszolgálat győri szervezetének helytállását és a gyors segítséget.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
baleset   Győr  
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43