(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Színházlátogatás és szurkolás Veszprémben (máltai blog)
Hírek
2012.10.27.

Színházlátogatás és szurkolás Veszprémben (máltai blog)

Veszprémben már hagyománya van annak, hogy a Máltai Szeretetszolgálat hajléktalan embereket gondozó intézményét színházi előadásra, vagy izgalmas sportmérkőzésre invitálják. Októberben mindkettőre adódott lehetőség, és mindkettő emlékezetes élményt jelentett a résztvevőknek. Az eseményről Palkovits János szociális munkás számolt be.
 

A 2012 – 2013 –as színházi évad során másodszor kaptunk lehetőséget a veszprémi Befogadás Házában színházi előadás megtekintésére. Október 14-re kaptunk meghívást a Veszprémi Színháztól az Iphigeneia Auliszban című drámára. Időközben a szervezés nehézségei miatt kifutottunk az időből, s elfogytak a jegyek, ezért felajánlották a jegyirodából a Csalódások című vígjáték újbóli megtekintését október 19-re. Örömmel vették a felajánlást még azok is, akik már korábban látták a darabot.

Végül október 17. lett az időpont, amikor is megtekinthettük a színművet. Az idő lerövidülése miatt és a kezdési időpontot elnézve (19-óra helyett 17-óra), 15-en tudtuk a darabot megtekinteni, s ismételten jól szórakoztunk a szerelmi érzelmektől átszőtt vagy éppen anyagi számításból táplálkozó emberi kapcsolatok szövevényes rendszerén.

Érdemes volt újból eltöprengenünk, mert volt min. A kiszolgáltatottság, a magánélet és a közösségi élet összefonódásán, stb. Köszönjük az újbóli lehetőséget.Mint a Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza Rehabilitációs Célú Átmeneti Szállás szerencsés, (lassan már-már „törzsgárda”) szurkolói, október 09-én ismételten lehetőséget kaptunk a Veszprém Aréna Sport- és Rendezvénycsarnok vezetősége részéről, hogy részt vehessünk a Veszprém – Gyöngyös férfi kézilabda mérkőzésen.  Ez volt a negyedik alkalom, hogy végigizgulhattunk- és kedvünkre drukkolhattunk végig NB I -es mérkőzést a veszprémi csapatért. Reményeink szerint, talán novemberben is ott lehetünk valamelyik NB I-es meccsen, s ha mással nem is, de hangorgánumunkkal mi is hozzájárulhatunk a mindig emelkedett hangulat megőrzéséhez.
Köszönjük a lehetőséget.
 

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43