(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Élet, játék, művészet (Máltai blog)
Hírek
2012.04.21.

Élet, játék, művészet (Máltai blog)

A Veszprémi Petőfi Színház szerencsés és boldog meghívottjaiként immáron ötödik alkalommal részesültünk abban a kitüntető tiszteletben, hogy testközelből csodálhattuk meg a Máltai Rehabilitációs Otthon részéről tizenegyen – Yasmina Reza „Művészet” című darabjában és a Körmendi Kastélyszínház társulatának előadásában – három kitűnő művész játékát - írja közös bejegyzésében Palkovics János szociális munkás és Dörgő Julianna lakó.

Az élet egy nagy játék, amiben az a legfontosabb, hogy a szereplők azt gondolkodva játszák. A játéknak viszont csak akkor van értelme, ha a résztvevők betartják a játékszabályokat. Az életművészet az egy olyan játék, ahol az írott és íratlan játékszabályok közt ébred művészetének tudatára, életének értelmére az ember.

A Veszprémi Petőfi Színház szerencsés és boldog meghívottjaiként immáron ötödik alkalommal részesültünk abban a kitüntető tiszteletben, hogy testközelből csodálhattuk meg a Máltai Rehabilitációs Otthon részéről tizenegyen – Yasmina Reza „Művészet” című darabjában és a Körmendi Kastélyszínház társulatának előadásában – három kitűnő művész játékát, a kortársművészet bemutatásán keresztül az emberi kapcsolatok bonyolultságáról, kuszaságáról, emberről és jellemről.

Az élet művészetétől nagyon messze álló emberi, baráti kapcsolatok ilyen irányú boncolgatása, mély nyomokat hagyott társaságunk szinte valamennyi tagjában. 

 

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
2014.03.03.
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43