(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Egymást segítik a Veszprém megyei szervezetek és intézmények
Hírek
2016.03.10.

Egymást segítik a Veszprém megyei szervezetek és intézmények

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Közép-dunántúli Régiója, két veszprémi szociális intézmény, civil szervezetek és több megyei karitatív szolgálat. A "Hozzuk el a világot!" című közös program célja, hogy megismerjék és kölcsönösen támogassák egymást a szervezetek.
 


Március 9-én találkoztak a program résztvevői Veszprémben a Megyei Idősek Otthonainak Egyesített Szociális Intézményében, hogy a szakmai nap során részletesebben megimserjék egymás tevékenységét. Forsthoffer Erzsébet igazgató megnyitója után előadást tartott Pataki Gergely, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Közép-dunántúli Régiójának ügyvezetője, Hanich Ferenc, a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye igazgatója, aki bemutatta a Dákai Napsugár Egyesület munkáját is, továbbá Baráth Gábor, a Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezetének igazgatója, és Szíjártó László, a Veszprém Főegyházmegyei Karitász igazgatója is.

A záró kerekasztal beszélgetés után aláírták a "Hozzuk el a világot!" együttműködési megállapodást, melynek célja, hogy az intézmények, az azok mellett működő civil szervezetek, köztük Idősekért Pápakovácsi Attyapuszta Alapítvány, és a karitatív szervezetek kölcsönösen segítsék egymást például adománygyűjtésben, önkéntes tevékenységekben és a szolgáltatásaik népszerűsítésében.Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
2014.03.03.
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43