(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » A veszprémi álatkertben jártak a szálló lakói
Hírek
2012.03.27.

A veszprémi álatkertben jártak a szálló lakói

Csoportokban, öt különböző alkalommal tettek látogatást a Máltai Szeretetszolgálat veszprémi Befogadás Házának lakói a város állatkertjében. A hajléktalanszálló lakói az intézmény vendégeként tekinthették meg az állatokat. Palkovits János szociális munkás beszámolója.
 

A Veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját, Török Lászlót e-mailben, majd levélben is megkerestem azzal a kéréssel: tegye lehetővé intézményünk (Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza Rehabilitációs Otthona) lakóinak, hogy rekreációs céllal megtekinthessük a park növény és állatvilágát.

Otthonunk lakói közül csak harmincan kívántak élni a megtisztelő lehetőséggel, amit kaptunk, s hatfős csoportokban, plusz 1-1 kísérővel, öt alkalommal látogathattuk végig a szemet–lelket gyönyörködtető vadasparkot.

Fontos volt, hogy lehetőség nyílt kis csoportokban történő barangolásaink megszervezésére, mivel a munkavégzés és az egyének közötti szimpátia is nagyban befolyásolta a látogatói aktivitást. Köszönjük Szabó Petra projektmenedzsernek is a látogatások lebonyolításban nyújtott segítségét.

Az alkalmanként 3-4 órás állatkerti séták a kikapcsolódás élményével ajándékozták meg a résztvevőket. Még egyszer köszönjük. Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43