(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Kölcsön kályha és ajándék tüzifa
Hírek
2013.12.04.

Kölcsön kályha és ajándék tüzifa

Ötvenhárom új kályhát vásárolt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat olyan nélkülöző családoknak, melyek otthonaiban semmilyen fűtési lehetőség nincs. A kályhákat a tatabányai és gyulaji családok jelképes letéti díj fejében használatra kapják a fűtési idény végéig, jövő áprilisban a díj visszafizetésével a Szeretetszolgálat visszaveszi a készülékeket, és a következő fűtési idényben újra kiadja a rászorulóknak. A General Electric támogatásával már két kamion tüzelőt is kiosztott a Szeretetszolgálat.
 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat 56 darab kályhát vásárolt olyan tatabányai és gyulaji családok számára, amelyek otthonaiban semmilyen fűtés nincs. A kályhákat jelképes letéti díj fejében vehetik át a családok, és a fűtési szezon végéig, április 30-ig használhatják, akkor a letéti díjért visszafizetésével a Máltai Szeretetszolgálat visszaveszi ezeket, és a következő fűtési idényben újra kiadják a rászorulóknak.

A Szeretetszolgálat idén ősztől rendszeres időközönként adomány tüzelőt juttat a rászoruló családoknak a General Electric támogatásával. Az elmúlt hetekben Tarnabodon és Tarnazsadányban osztottak ki egy-egy kamion szállítmányt a nélkülöző családok között.Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43