(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Az államfő a tarnabodi példáról
Hírek
2012.01.19.

Az államfő a tarnabodi példáról

Heves megyébe látogatott január 19-én, országjárása kilencedik állomásaként Schmitt Pál köztársasági elnök. Az egri városházán mondott beszédében pozitív példaként említette a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tarnabodon végzett munkáját.

Az államfő csütörtökön, országjárása kilencedik, egri állomásán városházán mondott beszédet. Schmitt Pál szerint országjárása lehetőséget kínál az őszinte beszédre, vagyis elmondható, hogy az országban "nem rózsás a helyzet", de ebbe nem szabad belenyugodni.

A köztársasági elnök kitért arra, hogy Heves megyében sok hátrányos helyzetű, munkanélküli él, majd külön megemlítette Tarnabod példáját, ahol véleménye szerint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkájának is köszönhetően már elterjedt a "nem adom fel hangulat". Mint mondta, ennek az egész országban el kellene terjednie ahhoz, hogy érezhető legyen: a Magyarország EU-elnöksége alatt elfogadott romastratégia nem "lózung", hanem olyan eltökélt szándék, amelynek eredményét látni lehet majd más településeken is.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43