(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Hajléktalanok délutánja Kecskeméten
Hírek
2011.12.02.

Hajléktalanok délutánja Kecskeméten

"Egy délután a hajléktalanokért" rendezvényt tartottak Kecskeméten, az eseményről a Máltai Szeretetszolgálat dél-alföldi regionális szervezetének munkatársai küldtek beszámolót. A régiót támogató partnerük is megkereste a közelmúltban, és hétezer darab bébiételt adott át a karitatív szervezetnek.
 
További képekért
klikk
(2 kép)

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Szervezete és a Hajléktalan Szakmai Műhely közössége ez évben november 17-én várta az „Egy délután a hajléktalanokért” szolidaritási rendezvényére az érdeklődőket a Városháza előtt. A körülbelül 300 kecskeméti fedél nélküliből sokan eljöttek, és jóízűen ették a számukra készített meleg ételt. „A szolidaritási rendezvényünk célja, hogy erősítsük az együttérzést és megértést a nehéz helyzetben élőkért, kifejezzük szolidaritásunkat, csökkentsük az indokolatlan félelmeket és előítéleteket. A rendezvény alatt az „összefogás fénye” is világított!"

Ebben a hónapban ismét nagy értékű adománnyal segítette az UNIVER Kft. a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Dél-Alföldi régióját. Ez alkalommal közel 7000 bébiétel érkezett a Szeretetszolgálatoz, melyből saját gondozotti körében levőket és a védőnői hálózaton keresztül a lakosságot is szeretné támogatni.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43