(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Téli gumik a köztársasági elnöktől
Hírek
2011.11.18.

Téli gumik a köztársasági elnöktől

Schmitt Pál ajándéka a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak

Négy nagyértékű téli gumiabroncsot ajándékozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak Schmitt Pál, Magyarország köztársasági elnöke. A gumikat a Bridgestone tatabányai gyára ajándékozta az üzemet meglátogató elnöknek, aki azokat a Máltai Szeretetszolgálatnak ajánlotta fel.
 
További képekért
klikk
(3 kép)

A köztársasági elnök október 19-én kereste fel a Bridgestone gumigyártó cég tatabányai üzemét, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft-t. A társaság vezetése egy teljes téli gumiabroncs szettet ajándékozott az államfőnek, aki köszönettel elfogadta az ajándékot, majd felajánlotta a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak.

A gumigyár képviselői ezután azt kérdezték a Máltai Szeretetszolgálat képviselőjétől, milyen méretű abroncsra volna szükség. A karitatív szervezet vezetése a katasztrófa sújtotta területeken használatos speciális terepjáróra való gumikat kért, ilyen méretű abroncs viszont nem szerepelt a Tatabányán készülő méretválasztékban, ezeket Amerikából hozatta a Bridgestone. A készletet nemrégiben adta át a gyár vezetése. A négy darab speciális téli gumi értéke félmillió forint.

 

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43