(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Mozgalmas napok Tatabányán
Hírek
2013.06.26.

Mozgalmas napok Tatabányán

Tatabányán a közelmúltban két jelentős esemény is zajlott: június 16–án tartotta Tanévzáró rendezvényét a tatabányai máltai játszótér, június 22-én pedig hivatalosan is átadták a tatabányai máltai játszótér mellett épült rekortán borítású sportpályát.
 
További képekért
klikk
(5 kép)

A június 16-án tartott tanévzáró rendezvényen az egész napos ingyenes program fő irányvonala a testmozgás, a sport, az aktív játék volt. A játszótér munkatársai önkéntesekkel karöltve igyekeztek közelebb hozni a mozgás felszabadító erejét, a benne rejlő hihetetlen örömtartalékokat a játszótérre látogató kicsiknek és nagyoknak. A résztvevő gyerekek erőfeszítéseik gyümölcsét ajándékra válthatták a CÉL sátorban. A hőség és a váratlanul lecsapó vihar ellenére a jelenlévő mintegy 300 látogató remekül szórakozott a rendezvényen.

Egy hét sem telt el a tanévzáró rendezvény után, és június 22-én hivatalosan is átadták a máltai játszótér mellett épült rekortán borítású sportpályát. A 24x12 méteres, több funkciós pályán futball, kézilabda, röplabda, kosárlabda, tollas és tenisz is játszható. Az átadáson jelen volt Schmidt Csaba polgármester, Turza Károly a kerület képviselője és a máltai játszótér vezetése. A pálya megépítése jól tükrözi a város és a játszótér között évek óta tartó gyümölcsöző kapcsolatot. Régóta dédelgetett közös álom vált így valóra. A beruházást a város végezte, a pálya felügyeletét a játszótér és az önkormányzat közösen látja el. Nyitvatartási idő alatt közvetlen átjárás van a játszótérről, zárás után az utcafrontról lehet megközelíteni a sportpályát.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43