(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Ilyen volt a tanévzáró buli Tatabányán (képgaléria)
Hírek
2011.06.20.

Ilyen volt a tanévzáró buli Tatabányán (képgaléria)

Töb száz érdeklődő jött el a máltai játszótérre

Negyedik alkalommal rendeztek Tanévzáró bulit a tatabányai máltai játszótéren június 19-én. Az egésznapos eseményre több százan látogattak ki. Képes beszámoló, ahogyan a munkatársak látták.
 
További képekért
klikk
(8 kép)

Bár az időjárás nem éppen volt kegyes hozzánk, azért mégis több százan voltak az egész napos ingyenes rendezvényen, ahol gyermekkorú  fellépők zenés-táncos műsorokkal szórakoztatták az egybegyűlteket.
A színes színpadi műsorok mellett lovagi tornán mérhették össze erejüket a kis máltai katonák, ahol az elvégzett feladatokért "kincseket" kaptak, melyeket a kincstárban válthattak ajándékká. A legügyesebb kiskatonákat a nap végén lovaggá avattuk, s az újdonsült lovagok ünnepélyes keretek között megfogadták, hogy játszóterünk életében aktívan részt vesznek.
A nap végére az időjárás is kegyes lett hozzánk, az eső is elállt, azonban a beígért habfürdő parti a hűvös idő miatt elmaradt, de a Városi Tűzoltóságnak köszönhetően tűzoltó autót mindenki „vezethetett.”

 

 

korábban:


Tanévzáró buli Tatabányán

2011.06.14.


Tanévzáró bulit tartanak június 19-én, vasárnap a tatabányai máltai játszótéren. A délelőtt tízkor kezdődő program ingyenes, a szervezők mindenkit sok szeretettel várnak.

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg Tatabányán a Tanévzáró Bulit. Az egésznapos ingyenes rendezvényen gyermek fellépők szórakoztatják zenés-táncos műsorokkal az érdeklődőket. Közben a kicsik és a nagyobbak ügyességi versenyeken, lovagi tornán és a kézműves sátorban mutathatják meg tudásukat, amit a szervezők „kincsekkel” jutalmaznak. Az összegyűjtött színes tallérokat a kincstárban válthatják ajándékká.

15 órától a tatabányai tűzoltók jóvoltából óriási habfürdő-buborékba borul a játszótér mögötti zöld terület.
16 órától a Múltunk és Jövőnk Egyesület közreműködésével a lovagi tornán részt vevő kiskatonák közül a legügyesebbeket lovaggá ütik. Az újdonsült lovagok ünnepélyes keretek között megfogadják, hogy játszótér életében aktívan rész vesznek.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43