(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Kosárfonóknak épül a ház Tokajban
Hírek
2011.09.22.

Kosárfonóknak épül a ház Tokajban

Elindult a közbeszerzési eljárás a foglalkoztató épület kivitelezésére

Kiírták a közbeszerzési eljárást a tokaji foglalkoztató ház kivitelezésére. Az uniós forrásokból támogatott program során a Máltai Szeretetszolgálat helyi szervezete huszonöt hátrányos helyzetű munkanélküli embert képez ki kosárfonásra és fonott eszközök, kerti bútorok előállítására, ezen felül piaci keresletet is teremt a termékekre.
 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Tokaj Város Önkormányzata és a Tokaji Többcélú Kistérségi Társulás együttműködésével idén márciusában elindult az a projekt, amelynek célja olyan új típusú, innovatív képzési és foglalkoztatási program megvalósítása, amely a térségben élő hátrányos helyzetű emberek életesélyeit, szociális helyzetét és életminőségét javítja és elősegíti a társadalomba történő visszaintegrálódását, a szegregáció folyamatának megállítását.

Az „Integrált esélyteremtő és foglalkoztatási program a Tokaji kistérségben” című, TÁMOP-5.1.1-09/7-2010-0025 jelű pályázat 174 millió forint, 100%-os intenzitású Európai Uniós támogatást nyert.
A röviden "Tokaj Esélyteremtő Projekt" néven hivatkozott programról és aktualitásairól bővebben annak hivatalos honlapján, a http://fuzfono.hu webhelyen lehet olvasni.

A projekt részeként kialakításra kerül egy 322 m2 alapterületű új foglalkoztatási épület is Tokajban az önkormányzat által biztosított telken.

A foglalkoztató épület kivitelezésére elindult a közbeszerzési eljárás . A hirdetmény 2011. szeptember 14-n jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. A részleteket itt találja.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Tokaj   program  
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43