(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Utcatakarítás a Föld napján
Hírek
2016.05.17.

Utcatakarítás a Föld napján

Utcatakarítást szerveztek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Terézvárosi Nappali Melegedőjének munkatársai, az akcióba az intézménybe bejáró hajléktalan és rászoruló emberek is bekapcsolódtak. Fodor István intézményvezető beszámolója.
 

Április 22-én takarítási akciót szerveztek a Terézvárosi Nappali Melegedő dolgozói és az intézménybe járó ügyfelek közösen, összesen 15 fő. Az Andrássy út Oktogontól a Kodály körönd közötti szakaszát takarították meg a szeméttől. Két csapatban indultak el, melyet egy-egy intézményi dolgozó irányított.  A kitűzött cél azonban túl nagynak bizonyult a nagy mennyiségű eldobott cigarettavég miatt, így a tervezett időben csak az út egyik oldalát sikerült mentesíteni a szeméttől.

A munka után megfáradva mindenki visszatért a melegedőbe, ahol elfogyasztották az az intézményben dolgozók által készített paprikás krumplit. Az ebédhez szükséges alapanyagokat a Terézvárosi Önkormányzat által kiírt pályázatból sikerült finanszírozni. A támogatást ezúton szeretnék megköszönni az intézmény dolgozói.

 

Fodor István

Intézményvezető

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43