(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Nőnapi ünnepség Almásfüzitőn
Hírek
2014.03.10.

Nőnapi ünnepség Almásfüzitőn

A Máltai Szeretetszolgálat komáromi Fogyatékosok Nappali Intézményének gondozottai közül nyolcan az almásfüzitői idősek klubjában léptek fel, nőnapi műsorral kedveskedtek az ottaniaknak. Az eseményről Szalai Gabriella, a komáromi intézmény vezetője küldött képes beszámolót.
 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogyatékosok Nappali Intézménye (Komárom) gondozottjai közül 8 fő járt az Almásfüzitői Gondozási Központ Idősek Klubjában.

Almásfüzitőn a Gondozási Központ Idősek Klubjába kaptunk meghívást szereplésre 2014.03.06.-án, hogy köszöntsük a Nőnap alkalmából a gondozottakat egy kis kedves műsorral. Örömmel tettünk eleget a kérésnek, hiszen már évek óta tartják a kapcsolatot a két intézmény dolgozói és ellátottjai.

Oroszné Veres Jolán terápiás munkatárssal készültek fiataljaink erre a szereplésre. Versekkel köszöntöttük a szépkorúakat, amit ők könnyes szemmel hallgatták. Nagy tapssal köszönték meg Kósa Kornélia ellátottunk által előadott musical számokat, és a táncos ifjaink műsorát.

Saját készítésű ajándékot adtunk és kaptunk. Fiataljaink a nőnapra kitűzőt készítettek, de adtak ajándékot az idős bácsiknak is, - mely egy idézettel ellátott könyvjelző volt. Gyönyörű tavaszi virágot, jácintot kaptunk, mely origami technikával krepp-papírból készült.

Vendéglátóink nagy szeretettel kínáltak házi sütésű süteményekkel, üdítővel, teával bennünket. Egy jól sikerült kulturális rendezvényen vehettünk részt.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43