(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Vízkereszt Komáromban
Hírek
2012.01.20.

Vízkereszt Komáromban

Komáromban évek óta hagyomány, hogy a Fogyatékosok Nappali Intézményében vendégül látják az Idősek Klubját. Az idei első közös programra Vízkeresztkor került sor. Az intézmény fiataljai lázasan készültek egy kedves műsorral, finom süteményekkel, teával. A komáromi szervezet beszámolója.
 
További képekért
klikk
(5 kép)

Mozgalmasan teltek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Komáromi Csoportjának napjai decemberben.
Az Adni öröm akcióban a város területén lévő két Spar üzletben gyűjtöttünk adományokat. A gyűjtésben a máltai tagokon kívül önkéntesek, a máltai intézmények dolgozói, támogatók, általános- és középiskolás diákok tanáraikkal, valamint a Megváltozott Munkaképességűek Foglalkoztatójának alkalmazottai vettek részt. Mintegy 300 csomagot juttattunk el karácsony előtt rászoruló nagycsaládosokhoz, magányos idősekhez, a hajléktalanszállóra. Úgy igyekeztünk összeállítani az adományokból a csomagokat, hogy az alapvető élelmiszereken kívül kerüljön bele az adományozott körülményeinek figyelembe vételével a gyerekeknek édesség, szaloncukor, keksz.

Nagylelkű adományozóknak köszönhetően 7 családot 10 – 10 q fával leptünk meg, hogy „ki ne hűljenek az emberek”.

Évek óta hagyomány, hogy a Fogyatékosok Nappali Intézményének fiataljai vendégül látják azokat az időseket, akik az Idősek Klubját látogatják. Vízkeresztkor került sor erre a meghitt együttlétre. A fiatalok lázasan készültek egy kedves műsorral, finom süteményekkel, teával. Együtt imádkoztak, énekeltek a meghatódott idős vendégekkel.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43