(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Komáromban újabb Pro Urbe díjjal ismerték el a máltai tevékenységet
Hírek
2012.05.16.

Komáromban újabb Pro Urbe díjjal ismerték el a máltai tevékenységet

A komáromi napok keretében a város önkormányzata a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi szervezetében végzett munkájának elismeréseként Pro Urbe díjjal tüntette ki Szombath Gábornét, a csoport alapító tagját. A város számára fontos a Szeretetszolgálat tevékenysége, ezt mutatja, hogy az utóbbi években dr. Fejér Gyuláné ugyancsak ezt a kitüntetést kapta, Horváth István és Egyed Lászlóné pedig Salkaházy Sára-díjban részesült. Az elismeréshez gratulálunk!
 
További képekért
klikk
(3 kép)

Idén már 21. alkalommal rendezték meg a Duna két partján fekvő városok a Komáromi napokat, melyek hagyományosan  közös ünnepi testületi üléssel és kitüntetések átadásával kezdődnek. Ebben az évben a komáromi csoport alapító tagjának, Szombath Gábornénak a Magyar Máltai Szeretetszolgálatban végzett munkáját Pro urbe-díjjal ismerték el. A város fontosnak tartja a Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét, ezt mutatja, hogy az utóbbi években dr. Fejér Gyuláné ugyancsak ezt a kitüntetést kapta, Horváth István és Egyed Lászlóné pedig Salkaházy Sára-díjban részesült.

A Komáromi napok rendezvénysorozatában a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportja játszóházzal vett részt. A gyerekek kipróbálhatták ügyességüket kötélen függeszkedésben, lepkehímzésben, kosárfonásban, cérnakép készítésében, kabalamaci varrásában; ajándékért válaszolhattak Komáromhoz kötődő irodalmi, történelmi, az egészséges életmódhoz, kutya- macskatartáshoz kapcsolódó kérdésekre. Rendkívül népszerű volt az arcfestés, a szellemi sportot kedvelők pedig sakkban mérhették össze erejüket. A felnőtteknek lehetőségük volt vérnyomásuk és vércukorszintjük ellenőrzésére.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43