(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Anyák napi ünnepség Komáromban
Hírek
2014.05.14.

Anyák napi ünnepség Komáromban

Megható és kedves anyák napi ünnepséget tartottak a komáromi Máltai Házban május 7-én. Az ünnepet persze a város számos más intézményében is megtartották, a máltai intézményben azonban fogyatékkal élő fiatalok köszöntötték az előzetesen megtanult műsorral az édesanyákat.Az intézmény munkatársainak beszámolója.
 

2014. május 7-én köszöntöttük meg az édesanyákat. Az előző napokban a termet díszítve, ajándékot készítve és süteményt sütve készülődtek a fiatalok az ünnepre. Szorgalmasan tanulgatták a köszöntő verseket és az éneket.

Kilenc édesanya, egy nagymama és több hozzátartozó tudta elfogadni meghívásunkat és vett részt az ünnepségünkön. Vendégeink között jelen volt Hamrák Zsófia (Önkormányzati Tanácsnok Asszony) Dr. Fejér Gyuláné Zsitvay Kinga ( MMSz Komárom Csoport vezetője) és Sziklayiné Kozma Ida (gyógytestnevelő). Krivos Zoli, Benkó Kati, Dózsa Laci és Dömötör Krisztián tavaszköszöntő verset mondott. Saliga Szilvi, Erdélyi Józsi, Szabó Mónika, Béber Andi, Góger Anita, Oláh Anikó, Vass Napsugár, Kósa Nelli, Tompa Zsuzsanna, Grünvald Csaba, Végh Zsolt és Simon Niki alkalomnak megfelelő verset szavaltak. Kósa Nelli énekkel is köszöntötte az ünnepelteket.

Több anyuka és hozzátartozó meghatódva nézte a műsort.Ajándékba saját készítésű képeslapot és kitűzőt adtak át a fiatalok. A köszöntés után süteménnyel és teával kedveskedtünk a megjelenteknek.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43