(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Tanévnyitók a máltai iskolákban
Hírek
2013.09.03.

Tanévnyitók a máltai iskolákban

Devecserben szeptember 1-jén, Tarnabodon, Gyöngyösön és Budapesten pedig szeptember 2-án kezdődött a 2013-2014-es tanév a Magyar Máltai Szeretetszolgálat iskoláiban. Tarnabodon Vecsei Miklós alelnök, Devecserben Győri-Dani Lajos ügyvezető alelnök mondott beszédet az évnyitó ünnepségen.
 
További képekért
klikk
(17 kép)

Az újonnan nyíló Magyar Máltai Szeretetszolgálat Devecseri Szakiskola tanévnyitó ünnepségéről beszámolt a Veszprémi Napló,az alábbiakban az újság tudósítását idézzük:

A lap idézi Toldi Tamás polgármestert, aki szerint a város jövője szempontjából fontos, hogy legyenek munkahelyek, ehhez pedig iparterület és kedvező közgazdasági környezet szükséges. Az iparterület épül, a járás pedig az észak-dunántúli országrészben az egyetlen szabad vállalkozási zóna, amely kedvezményekkel várja a befektetőket. A sorból már csak a piacképes szakmunkásképzés hiányzott, amelyet a máltai iskola adhat meg a városnak.

Győri-Dani Lajos, a Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke azt mondta, a legnagyobb szükség a szakképzésre van, mert sok az iskolát elhagyó fiatal. A szakiskolában a fiúk hegesztőnek, a lányok szociális ápolónak tanulhatnak.

A teljes cikk itt olvasható

Galériánkban a tarnabodi, a gyöngyösi és a devecseri máltai iskolák évnyitóin készült képek láthatók.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43