(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Máltai diák az ország legjobb kereskedő tanulója
Hírek
2013.04.30.

Máltai diák az ország legjobb kereskedő tanulója

A Szakma Sztár Fesztivál keretében megrendezett országos verseny első helyezését a Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Kereskedelmi, Vendéglátóipari , Közgazdasági, Idegenforgalmi Szakközépiskola és Szakiskola tanulója szerezte meg. A sikerhez ez úton is gratulálunk!
 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megrendezett Szakma Sztár Fesztiválon, mely a Szakma Kiváló Tanulója és az érettségi utáni szakképzések Országos Szakmai Tanulmányi Versenye,Ozsvárt Roland , a Máltai Szeretetszolgálat gyöngyösi középiskolájánaj tanulója szerezte meg az I. helyet. A verseny rangját jelzi, hogy az esemányt Orbán Viktor miniszterelnök nyitotta meg.


Az írásbeli elődöntő valamint gyakorlati feladatokat tartalmazó előválogató után 8 tanuló került be az országos döntőbe, ahol díszcsomagolás és szóbeli tételek kidolgozása után Roland lett a legjobb. A legjobb nyolc tanuló közé bekerült Brunner Alexandra is, aki a nagyon értékes 4. helyet szerezte meg.
A tehetség és a szorgalom kiegészítve a tanárok lelkiismeretes felkészítő munkájával eredményezte a kiváló eredményeket.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43