(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Újabb kereskedelmi kabinettel bővült a gyöngyösi máltai iskola
Hírek
2014.10.21.

Újabb kereskedelmi kabinettel bővült a gyöngyösi máltai iskola

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Szakközépiskola és Szakiskola tanulói újabb kereskedelmi kabinetet vehettek birtokukba. Az új helyszín 247, a kereskedelmi ágazatban és szakképesítésekben tanuló diák számára teremt gyakorlási lehetőséget.
 

A Lyoness Child & Family Foundation támogatásával mintegy 6,5 millió forint értékű beruházás valósult meg élelmiszer-, vegyi áru és műszaki cikk termékcsoportokban az iskola eladó és kereskedő tanulói számára.

A leendő kereskedők elsajátíthatják, kipróbálhatják a szaktanteremben elhelyezett háztartási nagy- és kisgépek, sütő-, főző- és híradástechnikai berendezések, kozmetikai kiskészülékek, számítástechnikai eszközök, elektromos takarítóeszközök, szerszámok, szerszámgépek, digitális mérlegek, valamint egy modern pénztárgép működtetését. Az új eszközök, élelmiszer- és vegyi áruk bemutatására, tárolására korszerű beépített hűtőpult, szekrények és polcok szolgálnak. Az ergonomikus székek kényelmes ülést biztosítanak a diákoknak, a modern asztalok ideálisak az írásbeli munkák elkészítéséhez. A szaktanárok a kabinetbe beépített infokommunikációs eszközök segítségével oktathatnak. A szépen kialakított környezet ideális környezetet nyújt a diákoknak, szakoktatóknak.

Az új eszközökkel a tanulók működő, valóságos üzleti környezetben gyakorolhatják a szakmai elméletben elsajátított ismereteiket, és készülhetnek a termelő egységeknél történő munkavégzésre.

A Kócsag úti kereskedelmi kabinet a kereskedelmi ágazatban és szakképesítésekben 247 tanuló számára nyújt gyakorlási lehetőséget. A fejlesztés alapját az egyes szakképesítések eszköz- és felszerelésjegyzéke, valamint a központilag meghatározott kerettantervek képezik. A legmodernebb eszközökkel és berendezéssel felszerelt szaktanterem teljes mértékben megfelel a szakmai és vizsgakövetelményekben megfogalmazott elvárásoknak.

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43