(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Új kereskedelmi kabinet a gyöngyösi középiskolában
Hírek
2014.06.23.

Új kereskedelmi kabinet a gyöngyösi középiskolában

Új kereskedelmi kabinetet avattak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Kereskedelmi, Vendéglátóipari,Közgazdasági Idegenforgalmi Szakközépiskola és Szakiskola épületében. A hiánypótló szaktanterem kialakítására Habsburg-Lotharingiai Mihály nagykövet közreműködésével 5000 eurót adományozott a liechtensteini Pro Ecclesiae Foundation.
 

A liechtensteini alapítvány Habsburg-Lotharingiai Mihály, a Szuverén Máltai Lovagrend budapesti nagykövetének közreműködésével mintegy másfél millió forint támogatást nyújtott a Máltai Szeretetszolgálat gyöngyösi középiskolájának egy új, hiánypótló szaktanterem kialakítására.

Az új szakképzési törvénynek megfelelő, jól felszerelt, az eladó szakmacsoport gyakorlati oktatására kiválóan alkalmas szaktanterem a jövőben az élelmiszer-vegyi- kozmetikai, ruházati, cipő és műszaki cikk eladó tanulók iskolai gyakorlati képzésére teremt lehetőséget. Az átadáson jelen voltak azok a vállalkozók és vezetők, akik kereskedelmi egységeikben az iskola tanulói számára gyakorlati munkahelyeket biztosítanak.

Az új kabinetet a kereskedelmi szakmákban kiváló eredményt elért diákok és szakoktatóik vehették birtokukba először.
 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43