(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Fogyatékosok olimpiája Vasadon
Hírek
2012.06.13.

Fogyatékosok olimpiája Vasadon

A Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza monori intézménye második alkalommal rendezte meg a fogyatékkal élők olimpiáját, akadályversenyét Vasadon. A rendezvényre hat máltai intézményt hívtak meg, így az egyes megmérettetéseken összesen hatvanöt fogyatékkal élő versenyző állt rajthoz. Klujber Anita intézményvezető beszámolója.

Fogyatékosok Olimpiája

Vasad, 2012. május 24.

Az MMSZ Gondviselés Háza Támogató Szolgálat és Fogyatékosok Napközi Otthona (Monor) idén második alkalommal rendezte meg a fogyatékkal élők olimpiáját, akadályversenyét Vasadon. Az MMSz hasonló intézményei közül idén 6-ot hívtunk meg: a pátyi támogató szolgálat, a budaörsi nappali intézmény, a tököli nappali intézmény,a tokaji támogató szolgálat és nappali intézmény, a gödöllői támogató szolgálat és a szolnoki nappali intézmény képviselte magát. Az akadályverseny 11 állomásból állt, mindenki örömmel és sikerrel vette őket. Igaz, hogy az aranyat érő májusi eső két alkalommal zavart be mindannyiunkat a fedett helyre, de a kitartó „Süss fel nap!”- éneklés után folytathattuk a versenyt. A győztes idén a gödöllői csapat lett, a saját készítésű érmet nagytiszteletű Király János vasadi lelkipásztorral és Marton József Zoltán polgármesterrel közösen adtuk át.

A rendezvényen kb. 90-en voltunk, ebből 65 fogyatékkal élő. Ebédre babgulyást ettünk, amelyhez az alapanyagot Vasad lakosai adták össze. Támogatóink voltak továbbá a Varga & Sz. Bt. és idén is Vasad Község Polgármesteri Hivatala. Rendezvényünk idén is nagyon jól sikerült, hiszen mindannyian jól éreztük magunkat.
 

Vizsgafilm


Nagy Angéla operatőr kért fel minket, hogy a helyi kábeltelevízióhoz leadandó vizsgafilmjét a mi intézményünkben forgathassa. A jól sikerült alkotást mindannyian szívesen néztük meg.

 

 Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43