(magyar)   English   Deutsch   Támogatóink
 
Kezdőlap » Hírek » Százan a cirkuszban
Hírek
2013.12.04.

Százan a cirkuszban

Száz belépőt kapott a Máltai Szeretetszolgálat a Fővárosi Nagycirkusz november 29-i délelőtti előadására. A műsort tarnabodi és a monori gyerekek tekinthették meg. Az emlékezetes kirándulásról a kísérők küldtek fényképes beszámolót.
 
További képekért
klikk
(8 kép)

Tarnabodról reggel 8 -kor egy nagy busszal indult az 50 fős csapat Budapestre a Fővárosi Nagycirkuszba.
14 szülő a kicsi gyermekeivel a Mazsola Biztos Kezdet Gyerekházból, 19 nagycsoportos gyerek és 5 felnőtt az óvodából, 12 másodikos gyerek és egy tanítónéni az iskolából. Az úton verset mondtunk, énekeltünk, tízóraiztunk ... vidáman telt az idő.
A cirkuszban az Univerzum Fényei című fergeteges előadást láttuk. Volt itt minden : akrobaták, bűvész, légtornász, bohóc, lovak, lámák, elefántok. A gyerekek nagyon élvezték az előadást, és a felnőttek is szinte ugyanúgy.

A monori tanodából szintén ötvenen érkeztek. Nagy izgalommal vártuk az előadást, ami annyira színvonalas és izgalmas volt, hogy még a felnőtteket is jól elszórakoztatta. Mindenki fegyelmezetten viselkedett. Öcsike a végén azt kérdezte, ennyi csak? Két és fél óra volt válaszoltam, de hogy elrepült. A gyerekek elfáradtak és élményekkel tele indultak haza.

KöszönjükKapcsolódó hírek
Kapcsolódó programok
Kapcsolódó intézmények
Kapcsolódó oldalak
Címkék
Főszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11784009-20005320 | Adószám: 19025702-2-43